Välkommen till vår kennel

Vi heter Ann-Christin Larsson och Johan Holmberg och bor i Bredsten, Ytterby som ligger i Kungälvs Kommun.

Vi har en liten uppfödning i hemmiljö. Vårt mål är att föda upp sunda hundar med god exteriör och mentalitet. För oss är hundar och allt vad där till hör en mycket stor del av våra liv. Förutom att åka på utställningar så tränar vi lydnad, agility, nosework och spår. Mer om detta kan du läsa under fliken aktiviteter.

Vi har haft cairnterrier sedan 1970 och kan inte tänka oss en bättre ras. Den är pigg och glad, robust och uthållig och charmar de flesta. Vi har verkligen fallit för cairnterrierns temperament med sitt alerta, nyfikna och självsäkra sätt. Den är just precis som den också kallas "Världens bästa kompis". 

Valparna betyder mycket för oss. Vi har planerat deras tillkomst med noggrannhet och valt föräldrar med omsorg. Vi lägger också mycket tid på att de skall få en så bra start i livet som möjligt. Därför är vi också noga med till vem vi lämnar dem. Det är sedan vår förhoppning att valpköparna skall få många fina år tillsammans med sin hund.

Valparna är vid leverans avmaskade, veterinärbesiktigade, vaccinerade,  id-märkta med chip, försäkrade i Agria (doldafel, liv- och veterinärvård). Vi bjuder på medlemskap i Svenska Cairnterrierklubben det första året samt ett stort "startpaket" med 8kg foder, kompendium med tips och råd och en mängd andra saker. Självklart ställer vi sedan också upp med "livslång support". 
Det ska kännas tryggt att bli med en ny familjemedlem från oss. 
Vi trimmar ”våra” valpar gratis det första året och hjälper självklart till med trimningen även efter det. Detta är ett sätt för oss att få möjlighet att träffa och följa valparna och deras ägare. Vi erbjuder dessutom våra valpköpare att tillsammans med sina hundar deltaga i olika aktiviteter. 

Välkomna till oss

Kennel Danjou´s
Ann-Christin och Johan

Vårt hus i Kungälv